Home  >>  Mat  >>  Smarrig mat på faten utan svett i pannan

Smarrig mat på faten utan svett i pannan

Publicerat augusti 24 2016 av / Kategori: Mat / Inga kommentarer

Oavsett hur mycket man tycker om att äta mat så tröttnar de flesta någon gång ibland på att laga till den. Det ska planeras vilka måltider som ska serveras, sen ska det handlas, hackas, skalas, förberedas och kokas och sen ska den ätas, några få minuters rent nöje, innan det är dags att ställa undan, frysa in, diska, torka, plocka bort och ställa tillbaks. Vem orkar med det tre gånger om dagen, sju dagar i veckan, 52 veckor om året? Ingen. Och det är då man beställer pizza, tar in på hotell eller ringer en kompis, men en annan, ännu skönare lösning är catering. I Skåne finns Gröna Frun som både har hand om gäster i sitt Bed and breakfast, men som också levererar smarrig mat med hjälp av en verksamhet som sysslar med catering. Kontakta dem om du är intresserad av antingen catering eller Bed and breakfast i Skåne.

Hemmalagat när det är som bästBed and breakfast Skåne

Visst smakar det gott med pizza ibland eller en papperspåse full med snabbmat från din favoritkedja, men det är något särskilt med hemmalagad mat som du inte måste laga själv. Det fina med cateringfirmor som Gröna Frun är att de kommer med menyförslag som du kan kasta ett snabbt öga på och skulle det inte vattnas i munnen eller du hade tänkt dig något särskilt så är de nästan alltid beredda på att kompromissa, att diskutera med dig och höra vad du föreställer dig. På det viset är du som kund garanterad att det blir precis som du tänkt, samtidigt som du får ta del av cateringfirmans expertis. Om man dessutom håller sig till en mindre, mer familjär firma som Gröna Frun så slipper man färdigfabrikat och att all mat smakar skolmatsal. Här är kvalitet och smaken i fokus.

Olika tillfällen

Det är inte bara på studentskivan eller begravningen som cateringfirman kan ställa upp och komma med hemmalagad mat som du inte behöver lyfta ett finger för. Den kan också passa bra vid en mängd andra tillfällen, till exempel:

  • Tjejmiddag hemma vid köksbordet
  • Picknick i det gröna med lyxig korg från cateringfirman
  • Barnkalas – roliga rätter och smaskiga efterrätter
  • Ordna Afternoon Tea för några vänner och ta in caterade brittiska läckerheter
Kommentarsfältet är stängt.