Home  >>  Bygg & Maskinuthyrning  >>  Byggare Bob på restaurangen

Byggare Bob på restaurangen

Publicerat december 23 2016 av / Kategori: Bygg & Maskinuthyrning / Inga kommentarer

Restauranger – precis som hem – där många vistas dagligen, tenderar att bli lite skavda eller få någon läcka här eller där. Det är normalt. Men även den minsta lilla skada stör, om det inte fixas snabbt. Går till exempel röret i köksavloppet sönder får du desto mer problem med den stora och växande disken. Börjar en kran att droppa eller läcka i badrummet, så kommer det inte bara att slösa på vatten, det kommer att ge ett dåligt intryck på kunderna. Den bästa lösningen är att ha tillgång till bra verktyg som man snabbt kan komma åt när situationen kräver det. Du kan hitta lite av allt möjligt hos Vallåkra Lantmannaaffär AB . Dem kan verkligen sina maskiner!

Stålmannen med hammare och spikVallåkra

Rädda dagen med diverse verktyg. Snabba och enkla lösningar hjälper till att hålla arbetet igång utan att störa kunderna. Men när dagen börjar ta slut kanske det inte är så bra att lämna restaurangen med endast en temporär lösning för det trasiga avloppsröret. Om du behöver fixa något sådant – eller rent av större skador som lätt uppkommer på restauranger – så kan du vända dig till Vallåkra Lantmannaaffär för maskinuthyrning och andra tillbehör. Med denna utrustning ser du till att din restaurang är i tipp topp för resten av veckan. Alla dagar – året om.

UthyrningVar redo, redan innan missödet

Det heter att det är bättre att förekomma än förekommas. Håll därför gärna en ordentlig verktygslåda i skrubben. Att konstant fixa smågrejer på restaurangen är bättre än att vänta till allt som behöver fixas radas upp och du måste stänga lokalen under en hel dag, eller två, för att ordna och dona. Om du inte har mer än några skruvar i en burk i skrubben så behöver du shoppa lite. Här finns en bra lista på sånt som kan vara bra att förvara i fixarhörnet.

För det ska man alltid ha.
Verktygslåda (skruvmejslar, spikar och sånt)
Är ditt golv inte täckt med mattor så kan du behöva slipa golvet då och då.
Eftersom du mellan varven använder ovanstående maskin.

Kommentarsfältet är stängt.