Home  >>  Mat  >>  Det finns alltid tid för en fika

Det finns alltid tid för en fika

Publicerat november 16 2016 av / Kategori: Mat / Inga kommentarer

Finns det något mer tillfredsställande än att smutta på en kopp kaffe med mjölk och tugga på en god bakelse, en förmiddag med vänner och kollegor? Tårtor, smörgåsar, frukostar, mellanmål, små sötsaker eller andra petita tilltugg. Välj det ena eller det andra eller lite av allt till en superfika. Visst vattnas munnen bara man tänker på ett färskt wienerbröd till nybryggt kaffe? Fika är en nordisk kulturell tradition som vi svenskar njuter av och längtar till. Varför inte organisera en riktig festlig fikastund för alla som arbetar för dig en dag? Det är alltid bra att ta en ordentlig paus från jobbet och belöna för all möda. Det förnyar arbetskraften och glädjer själen. Välj det smarrigaste bland det söta och salta som bakelsernas värld kan bjuda på! Läs mer här för att veta mer om Bellevue Conditori, en av de bästa konditorierna i Malmö.

Mätt mage och glatt hjärtaKonditori

Sanningen i rubriken ovan gäller inte endast för de anställda, utan även för alla cheferna som jobbar hårt hela tiden. Att stanna upp när det är som stressigast är bra för den mentala och fysiska hälsan. Resultatet av att äta något extragott då och då höjer energin och förbättrar stämningen. Sedan kan ni alla återgå till arbetet med förnyade krafter. Så gör en präktig beställning av smaskiga bakelser, och få det levererat till arbetsplatsen och så kan ni njuta och bonda tillsammans.

Lätt att planera

Kanske du kliar dig i huvudet och tycker att planera en liten personalfest är för mycket just nu. Lugn i stormen! Ett fika är inte svårt att planera, ställ upp några bord eller långbord, gärna med en duk, och lägg upp allting i en fin ordning. Se till så att du har tillräckligt med kaffe och assietter bara innan du ringer och beställer en njutbar laddning med tårtor och annat gott. Här är några idéer på bra komponenter till en bra fikastund:

• Tårtor och bakelser
• Småkakor
• Salta bakelser
• Glutenfritt alternativ – alltid uppskattat
• Glöm inte mjölk och socker till kaffet!

Kommentarsfältet är stängt.