Home  >>  Mat  >>  En lyckad tårta

En lyckad tårta

Publicerat juli 1 2017 av / Kategori: Mat / Inga kommentarer

Det vankas fest. Pelle har just tagit studenten, och det ska minsann firas. Eller kanske det är Jan och Marias bröllop – det ska vara en minnesvärd tillställelse. Denise kanske just har nått en milstolpe med sitt företag, och vill visa tacksamhet och glädje genom att bjuda alla anställda på partaj. Tårta ska man ha i alla fall.
Den klassiska gamla gräddtårtan har i de flesta sammanhang blivit ersatt med nyare och modernare versioner: profiltårtor eller logotyptårtor. På malmo.bellevueconditori.se/ hittar du bilder som utan ord förklarar varför just dessa blivit så populära.

In med det nya

Pelle vill ha ett tema på tårtan: studentmössorna som kastats upp i luften på den stora dagen. Jan och Maria vill gärna ha ett kort från sin bildsession på tårtan i stället för det trötta gamla brudparet i plast. Eftersom Denise vill fira sin verksamhet, föredrar hon att ha sitt företags logotyp som dekoration på tårtan. Och Henrik vill inte ha några fåniga ljus på sin tårta. Det ska helst vara något skämt som alla kompisarna kan ha roligt åt innan de hugger i. Därför ringer de allihop till Bellevues Conditori.

Det är du som bestämmer

Bellevue Conditori är ett konditori i Malmö som specialiserar sig på dekorativa tårtor och bakelser. Det är här du kan förverkliga alla dina sockerdrömmar (och även beställa sockerfria versioner om det är mer din melodi). Men inte behöver du vänta på dylika speciella skeenden bara för att smaka på en bakelse, inte! Tänk över följande förslag:

• Bjud din dejt på en god bakelse och en kopp kaffe mitt på blanka da´n, bara för att.
• Sitt ej hemma slö och tung – ta med din bok på konditoriet och avnjut romanen tillsammans med en smarrig tårtbit.
• Överraska dina kära därhemma med en tårta när de inte förväntar sig en, bara för att fira familj och kärlek.

På Bellevue Conditori används endast råvaror av bra kvalitet, som är ekologiska och närodlade. På så sätt skyddas både naturen, din hälsa och konditoriets rykte: brödet, bakelserna och tårtorna som levereras är alltid dagsfärska och goda, så du kan med gott samvete njuta av din favorit.

Kommentarsfältet är stängt.