Home  >>  Fönsterputsning  >>  Fläckiga fönster får aptiten att flacka

Fläckiga fönster får aptiten att flacka

Publicerat juli 20 2016 av / Kategori: Fönsterputsning / Inga kommentarer

Du har spenderat flera timmar med att laga mat. Det ska bli din specialitet – ty du ska ha främmande på besök och du vill göra ditt allra bästa för att de ska trivas och må bra. Det är nästan klart, och du suckar trött när du lyfter din blick mot fönstret – och blir förfärad av det du får se. Du har ju alldeles glömt bort fönsterna! Du tittar helt snabbt på de andra och märker att de alla är i samma skick – de vita ränderna från sista gången du slarvstädade syns fortfarande, och tillsammans med andra fläckar av tvivelaktigt ursprung skymmer de utsikten tillräckligt mycket för att få dig att tappa aptiten. Hur ska du nu klara det?

Att låtsas som det regnar: ej en acceptabel lösningUltraputs i Malmö

Du skulle ju bara kunna dra för gardinerna och låtsas som om det regnar – men det gör det ju inte. Det är en vacker sommardag och solen lyser klart – då det känns bara konstigt att inte släppa in det vackra solljuset. Och att säga att du är allergisk mot solljus är rent utav misstänkt.
Det händer ofta att vi struntar i hur våra fönster ser ut för att vi helt enkelt inte har tid att hålla på med dem. Utsikten behöver ju inte vara solklar om vi ändå inte är där under dagen. Men när man har främmande, då är det en helt annan historia. Det finns inget som gör själva inredningen så mycket som rena fönster, och man vill ju gärna skapa ett gott intryck hos alla som tittar in (eller ut).

Balansera tidsbrist och renlighet med en genialisk idé

Du som bor i Malmö har din lösning hos Ultraputs. Företaget erbjuder fönsterputs för alla som befinner sig i nödsituationer som den ovannämnda, vare sig det handlar om privatpersoner eller företag. Så här går det till:

  • Ultraputs team kommer och putsar dina fönster. Är du inte hemma då kommer du att få en lapp i brevlådan som konfirmation för att de varit där.
  • Dina fönster är rena och fina. Du kan få besök utan att skämmas, och allt utan att du behövde lyfta ett enda finger…
Kommentarsfältet är stängt.