Home  >>  Mat & Konferens  >>  Håll smutsen på mattan

Håll smutsen på mattan

Publicerat juli 4 2016 av / Kategori: Mat & Konferens / Inga kommentarer

Du som har företag har mycket att tänka på. Förutom alla de uppenbara arbetsuppgifterna som personalhantering, löner och så vidare så tillkommer det ju allt från arrangemang av konferenser och arbetsresor till luncher och inventeringar.

Särskilt när man ska arrangera ett event brukar att-göra-listan fyllas på snabbt och det är lätt att känna sig överväldigad av allt som ska göras. Lösningen stavas delegering. Att låta en matkunnig kock eller företag ta hand om utfodringen av alla gäster som kommer är till exempel en självklarhet. Med catering får ni smarrig mat och slipper göra mer än att betala själva. På samma sätt kan man låta ett företag, till exempel DSFM i Stockholm, komma och lägga dit en trevlig och praktiskt välkomnare i foajén. Att hyra entrématta är praktiskt och snyggt på samma gång och det går utmärkt att hyra entrématta hos DSFM.

Mycket spring på event

Även om det inte kommer lika många gäster som till Nobelmiddagen när ni arrangerar konferens eller försäljningsevent av olika slag, så blir det ändå oftast mer spring än man tror. Gästerna ska fram och tillbaks mellan lokalerna och sina hotell, de ska ut och röka eller gå på en liten bensträckare längs med gatan utanför, och de antal fötter som varje dag trampar genom foajéen är många. Med en bra entrématta stannar smutsen precis innanför, eller utanför beroende på vilken sorts matta man väljer, och man slipper dra in halva stadsdammet på kontoret. Särskilt blöta, regniga dagar är det praktiskt med en entrématta som håller vätan och leran borta från insidan av kontoret.
Har man ett event under de månaderna på året då risk för nederbörd är stor, så bör man hyra en entrématta för underlättande och renare miljöer. Även om det inte regnar så ofta på vintern så kan snö också ställa till det, liksom salt från gatan utanför.

Fördelarna med att leja ut jobbet

Det finns många fördelar för dig som chef med att låta någon annan sköta entrématte-servicen:

  • Tid. Den största fördelen är att du som chef på stället får mer tid över att göra andra, viktigare grejer som bara du kan fixa.
  • Du skapar jobb åt en annan företagare.
  • Du får ett trevligare område innanför dörren som välkomnar gäster och anställda.
  • Du slipper hålla efter mattan, någon annan ser till så att den är snygg och ren.
Kommentarsfältet är stängt.