Home  >>  Kök & Mat  >>  Låt proffsen sköta biffen

Låt proffsen sköta biffen

Publicerat april 19 2016 av / Kategori: Kök & Mat,Mat / Inga kommentarer

Det är inte alla som älskar att laga mat, att piffa i köket och ordna fint dukade bord när gästerna står för dörren. Många har inget intresse och är kanske därför inte heller så duktiga på att fixa fram en trerätters bara så där. Kanske är du en av dem som drar dig för att bjuda hem folk eftersom du aldrig vet vad du ska bjuda på? Det kanske alltid blir säkra kort som du gjort många gånger och oftast inte misslyckas med?

Nu finns det ett alternativ som gör att gästerna ser fram emot att komma hem till dig, istället för att dra sig för det. Catering. Ja, så enkelt är det. Allt fler inser fördelarna med att slippa allt jobb, men ändå ha en lyckad fest med smarrig mat. Du slipper inte bara laga maten, du behöver heller inte handla den, duka bordet, och städa upp efteråt. Allt detta sköter cateringfirman. Rönås Byakrog AB på Österlen har stor erfarenhet av att ordna kalas för både privatpersoner och företag. De fixar mat åt stora så väl som små sällskap och kan laga all sorts mat.

Hemmafest utan presscatering österlen

Fördelarna med att låta en cateringfirma sköta maten är många. Det är framför allt mindre jobb för dig, både under festkvällen och under veckorna innan. På så sätt har du istället tid att sitta ner tillsammans med gästerna, njuta av ett glas vin och den goda maten. På Österlen finns Rönås Byakorg AB som har varit verksamma i branschen i många år. De har duktiga, kreativa kockar och ordnar allt från dukning till matlagning och servering.

Överraska dina gäster

Det är lätt att alltid servera samma sorts mat till gästerna. Och även om du anlitar en cateringfirma så dras man lätt mot sådant som man ätit många gånger förr, det är kanske visserligen gott, men ibland är det spännande att testa något nytt. Här följer ett par exempel på ovanliga menyförslag som skulle kunna överraska och begeistra gästerna:

  • Persisk mat – Currys, grillat lamm, auberginegratäng, saffransris och olika röror
  • Afrikansk mat – spännande grytor, såser, grönsaker och allt ätes med händerna
  • Raclette – Kött, grönsaker och bröd som bakas med ost och avnjutes med vin
Kommentarsfältet är stängt.