Home  >>  Kök & Mat  >>  Matens roll i det moderna livet

Matens roll i det moderna livet

Publicerat augusti 9 2016 av / Kategori: Kök & Mat,Lokaler & mat,Mat / Inga kommentarer

Vissa äter för att leva, andra lever för att äta. De flesta av oss är dock någonstans mitt emellan – inte riktiga foodies, men ändå tillräckligt förälskade i god mat för att vilja göra det som krävs för att påbörja och avsluta dagen med något riktigt smarrigt. Eftersom denna trend ökar för var dag som går och det sedan en tid tillbaka är populärt att lägga upp bilder av det man äter på Instagram med några smarta hashtaggar, har också cateringvärlden utökat sina möjligheter – och nu är det möjligt för dig att få precis den rätt du vill äta just nu hemlevererad och färdig att avnjutas. Det gör inget om du är upptagen eller arbetar hela dagen – du kan få maten färdiglagad och levererad till angiven plats, och på det sättet spara ändlöst med väntetid.

Inte bara ett basbehovCatering

Matstunden har blivit något av en ritual. Det är den stund man kan ta det lugnt, bryta från vardagsstressen och njuta av samvaron med familj och vänner. Man går till utsökt inredda restauranger eller får lyxmat hemlevererad. Man dukar upp den och gör det så fint som möjligt, för att man ska kunna låta alla sinnen njuta: doften, smaken, synen… till och med ljudet av ett kräftskal som öppnas kan få munnen att vattnas på en gång. Men då krävs det att maten är lika god som den ser ut att vara.

Från traditionellt till exotiskt

Chilla & P är den cateringsservice och smörgåsbutik i Malmö du kan vända dig till för den absolut godaste maten. Här serveras traditionell husmanskost och exotiska rätter från världens alla hörn. Du kan beställa enkla menyer och avancerade affärsluncher, för en liten familj eller för en stor fest. Chilla & P erbjuder följande möjligheter:

  • Catering: Välj från en färdigkomponerad meny eller tala om för personalen exakt vad det är du önskar dig.
  • Happenings: Du som beställer catering för fest eller mingel kan även avnjuta Chilla & P:s överraskningar.
  • Lunch och lite till: Få den mat du längtar efter, vid den tidpunkt du behöver den. Gör vardagen mer spännande genom att pröva nya rätter, och förälska dig i hög cuisine. Du kan äta på buffé eller à la carte – möjligheterna är oändliga!
Kommentarsfältet är stängt.