Home  >>  Varor  >>  Slipp skrivarpapper

Slipp skrivarpapper

Publicerat november 15 2016 av / Kategori: Varor / Inga kommentarer

Matsalen är full av folk. Det är kö till badrummet. I köket svär kockarna samtidigt som servitriserna skriker efter sina beställningar. Ute på gatan ringlar sig kön lång. Alla vill äta på din restaurang. Det är fullt ös alla dagar i veckan. När du inte står i dörren och hälsar gästerna välkomna, sitter du inne på kontoret och försöker få tag på tillräckligt med goda råvaror. Att det ska vara så svårt att hitta fin krabba i januari! Kanske räcker inte tiden till alla beställningar du skulle behöva göra. Kanske kan det vara en bra idé att försöka leja bort lite av jobbet med att driva företag. Du har redan en revisor. Du har en sekreterare som bokar möten åt dig. Nu är det dags att låta någon annan sköta inköp av kontorsmaterial. Tänk vad skönt att aldrig mer behöva oroa sig för att alla bläckpennor är slut. Att inte behöva svära över avsaknaden av skrivarpapper är också en lättnad.
För en professionell hantering av kontorsvaror kan du kontakta DSFM i Stockholm. Särskilt du som är ute efter kontorsmaterial i Södermalm kan skatta dig lycklig. På hemsidan står allt du behöver veta.

Lägg tiden på annatvaror till ditt kontor

Naturligtvis kostar det lite pengar att anlita hjälp med kontorsmaterialet. Men det gäller att försöka se hela bilden här, som amerikanarna gärna säger. Att fundera på alla fördelarna innan man avfärdar kontorsservicen är en bra idé. Särskilt du som har många anställda och flera kontor att serva, kan dra nytta av servicen. Att slippa tänka på det är guld värt. Du köper i princip tid som du kan lägga på andra saker. Det blir med andra ord lättare för dig att koncentrera dig på sådant som du är bra på. Det brukar finnas många arbetsuppgifter som bara du som chef kan ta hand om.

Inte bara en fungerande skrivare

Visst är det skönt att skrivaren på kontoret fungerar som den ska. Men det är inte bara den som DSFM ser till att hålla igång. Deras service är mer utbredd än så. Här är några exempel på vad de skulle kunna fixa till era kontor:

• Kaffemaskiner
• Dörrmattor
• Fruktfat
• Krukväxter
• Kontorsstädning
• Vattenmaskin
• Klottersanering
• Bemanning

Kommentarsfältet är stängt.