Home  >>  Okategoriserade  >>  Sluta skämmas när gästerna ska pudra näsan

Sluta skämmas när gästerna ska pudra näsan

Publicerat september 8 2016 av / Kategori: Okategoriserade / Inga kommentarer

Du har spenderat dyra pengar på fina råvaror och tillbringat hela dagen i köket. Snart kommer dina gourmetintresserade matgäster över på middag och du ser fram emot med blandade känslor. Tyvärr luktar det nämligen gammal handduk inne i badrummet. Kranen ovanför handfatet droppar och har skapat små kalkavlagringar som du inte kan städa bort hur mycket du än försöker. Duschväggen som en gång bestod av glasplattor är nu täkt av olika avlagringar, fläckar som ingen kan identifiera och konstiga svarta prickar som ingen vill identifiera. Toalettens spolning har gått sönder och måste skötas manuellt med en spann vatten och sitsen som man förväntas göra sina behov från är sprucken till oigenkännlighet. Det är inte bra. Och visst är det inte i badrummet som gästerna ska tillbringa merparten av middagen, men du vill ändå att de ska känna sig välkomna där också. Och inte bli äcklade.
Istället för att skämmas så fort det kommer folk över på middag kan du kontakta Bygg-Renova, en byggfirma i trakterna kring Halmstad som kan överta den knepigaste av badrumsrenoveringar. Med deras proffs bakom dig behöver du inte tveka inför att renovera om ditt badrum, det är enkelt och prisvärt.

Välkomna alla in på toalettenBadrumsrenovering i Halmstad

Om du redan har ett uppdaterat badrum så kan du ändå ta i lite extra när du har gäster som kommer på middag. Du kan till exempel se till att hänga upp nya handdukar, gärna mer än en för gästernas händer så att de inte behöver torka sig på en som blir allt blötare. Du kan också satsa på att sätta in några diskreta doftljus som dels håller maggasernas odörer under kontroll, men också sprider lite mild spa-känsla i badrummet för att gästerna ska känna sig välkomna och rena efter att de är klara där inne.

Uppdatera stället där du blir ren

Det är de små grejerna som gör det, men ibland räcker det inte att sätta in ett nytt doftljus. En badrumsrenovering kan också innebära något av följande:

• Ny toalettstol
• Nytt golv
• Nytt kakel på väggarna
• Ny tätning utåt för att förhindra vattenläckage.

Kommentarsfältet är stängt.