Home  >>  Bygg & Maskinuthyrning  >>  Smaklig spis med dans

Smaklig spis med dans

Publicerat januari 17 2017 av / Kategori: Bygg & Maskinuthyrning / Inga kommentarer

Som matälskare och njutare av cateringfirmor är du säkert inte svårövertalad när det kommer till fest. Folk tenderar nu för tiden till att ha allt färre sådana. Man träffas på restaurang istället. Eller så bjuder man hem sina vänner på stillsam middag. Det kan väl vara trevligt det också. Men ibland vill man bara ha en riktigt fartfylld, ösig tillställning. Gärna med dans! Maten brukar vara det som medför störst arbetsbörda. Om man låter den tas om hand om av en duktig cateringfirma så slipper man oroa sig för att dansarna går omkring hungriga.
Sen kommer vi till själva dansgolvet. Visste du att ett sådant går att ordna på egen hand? Du kan antingen hyra in det färdigt, eller bygga ett själv. Om du letar byggvaror i Helsingborg kan Vallåkra Lantmannaförening hjälpa dig. De har garanterat själva byggmaterialet bland sitt stora utbud av byggvaror. Det krävs i princip bara en hög med brädor och lite spik. Även du som bor i trakterna kring Kristianstad kan med fördel vända dig till Vallåkra Lantmannaförening.

Rejäl svikt under fötternaByggvaror

Det bästa om man har ett dansgolv att bygga, är att tänka på svikten. Det ska kännas skönt under fötterna. Även om man har bjudit in gäster som bara kommer att köra fri diskodans, så är känslan viktig. Men särskilt om man förväntar sig att de riktigt dansanta vännerna väljer att dansa bugg, foxtrot, vals och andra klassiker. Då kan man snabbt få ont i benen om svikten saknas.
Är du osäker på hur du ska göra kanske du kan snacka med en kompis som har bättre koll.

Buffé för dansarna

Mellan danserna finns garanterat en risk för hunger. Som värd är det viktigt att man ställer upp med rikligt med läckerheter. Det bör också finnas något för alla. Här är en buffé praktisk. Då kan man enkelt se till att det finns vegetariska alternativ, glutenfria alternativ, laktosfria alternativ och så vidare. Här är några exempel på typer av bufféer som brukar gå hem:

  • Italiensk, med prosciutto, Caprese, pastasallad och pannacotta
  • Asiatisk, med vårrullar, sushi, misosoppa och nudelsallad
  • Grillbuffé, med olika sorters kött, sallader och bröd
  • Efterrättsbuffé, med tårtor, kakor, godis och fruktfat
Kommentarsfältet är stängt.