Home  >>  Okategoriserade  >>  Vad vore en bra cateringfirma utan en bra bilfirma

Vad vore en bra cateringfirma utan en bra bilfirma

Publicerat juni 24 2016 av / Kategori: Okategoriserade / Inga kommentarer

Vid första anblicken är en koppling mellan en cateringfirma och en bilfirma inte helt självklar, men ju mer man tänker på det ju mer uppenbart är det: en cateringfirma klarar sig inte utan att ha en bra bilfirma. Så vida de inte specialiserat sig på att leverera mat med hjälp av cykel eller kollektivtrafik – så behöver de en bra bilfirma som kan serva och reparera bilarna regelbundet.
Och när vi pratar om bra bilfirma så menar vi Eriksfälts Bilverkstad.

Varför service är så viktigErikssons Bilverkstad

Man tycker att det säger sig själv varför man bör serva sin bil, men allt för ofta ser man tankebanor som går ut på att det är en bra idé att spara in på utgifterna genom att hoppa över servicen. Eller att det tar för mycket tid – det finns så mycket annat som måste hinnas med. Båda dessa tänk är kortsiktiga och brukar straffa sig så att allt blir mycket dyrare och tar mycket längre tid. Tänk bara situationen med en motor som skär ihop på vägen till en leverans. Dels lyckas man inte fullgöra sitt uppdrag, gör kunder besvikna och sura och får inte betalt, och dels kommer alla utgifter med bärgning och reparationer. På slutänden är både kostnad och tidsåtgång så oerhört mycket större än det kunnat vara.

Laga din bil på en bra bilverkstad

Erikstfälts bilverkstad har varit i branschen sedan 1971 och är sedan några år tillbaka certifierad som en Mekonomenverkstad. Här kan du fixa allt från service och reparation till däckbyte och däckhotell. Om du tittar in på deras hemsida kan du dessutom få tips till bilägare; sådant som spar tid, pengar och möda om du vet från början – så du slipper göra en massa dyra misstag.

Om du känner att du ändå tycker att det där med bilservice känns lite onödigt kommer här några förslag på alternativa sätt att transportera mat i din cateringverksamhet:

  • Taxi – dyrt men dyrt.
  • Gå – billigt men väldigt, väldigt långsamt.
  • Buss, tåg, färja – prisvärt, långsamt och bökigt vid fordonsbyte.
  • Drönare – smidigt och snabbt, men kan bara hantera mycket små beställningar: från en 90 grams hamburgare och nedåt.
  • Teleportation… You wish.
Kommentarsfältet är stängt.